Βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά

Και τώρα που τα φώτα έπεσαν και ο καθένας γυρίζει στο πόστο του, θέλω να γράψω δυο λόγια…..

Η χθεσινή βραδιά ήταν για μένα μια από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές της ζωής μου….
Ο λόγος, ότι ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της αγαπημένης μου Μάνας, αλλά και στο παιδικό χαμόγελο.

Εδώ και αρκετούς μήνες είχα ξεκινήσει μια προσπάθεια, με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου και ένα τάξιμο στην μνήμη της, για να διοργανώσω μια συναυλία, της οποίας όλα τα έσοδα θα πήγαιναν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στην πορεία μέχρι την χθεσινή ημέρα συνάντησα αρκετές δυσκολίες και προβλήματα στα οποία βρέθηκαν δίπλα μου κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά με βοήθησαν άλλος λίγο άλλος πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω…..

Θα ξεκινήσω από την οικογένειά μου για την ηρεμία και την στήριξη που μου πρόσφερε αυτούς τους μήνες…. Τον Αντιδήμαρχο και πολύ καλό φίλο μου Γιάννη Μαράκη που βοήθησε σημαντικά στο να πραγματοποιηθεί η συναυλία την συγκεκριμένη ημερομινία…..Τον Μανόλη Κατσαρό και το Ράδιο Φάρος για την προσφορά και τον αγώνα που πραγματικά έκανε γι’ αυτήν την βραδιά, τον σύντεκνό μου Γιάννη Βουρδουμπάκη και τον καλό μου φίλο Λευτέρη Κατσουλάκη που έτρεξαν να βοηθήσουν όπου τους χρειάστηκα….. Την κ. Βίκυ Κόλλια για την άψογη συνεργασία, προθυμία και παρουσία της στην χθεσινή βραδιά. Όλους τους χορηγούς που με πολύ μεγάλη προθυμία συμμετείχαν καλύπτοντας μέρος των εξόδων. Τους στιχουργούς Βούλα Χανιωτάκη Μπαστάκη, Δέσποινα Σπαντιδάκη, Γιώργο Σοφιάκη και Νίκο Τζαγκαράκη που μου εμπιστεύθηκαν τους στίχους τους. Τον φωτογράφο Γιώργο Μπαλαδάκη για την δωρεάν φωτογράφιση του CD. Τους συνεργάτες μου Στέλιο Ηλιάκη που πραγματικά δούλεψε ατέλειωτες ώρες στο στούντιο, τον Διαμαντή Κοσιδεκάκη που έπαιξε κιθάρα στο CD, την Ελένη Καρμπαδάκη που συμμετείχε με τη μελωδική φωνή της σε ένα από τα τραγούδια μου, τους Γιάννη Γανταδάκη, Κώστα Φραντζεσκάκη και Στέφανο Μαράκη που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση χθες στην συναυλία. Τον Τάσο Παπαγεωργίου που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία στιγμή έκανε ότι μπορούσε για να είναι ο ήχος όσο καλύτερος γινόταν. Τον Οργανισμό “Το χαμόγελο του παιδιού” που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πράξη το τάξιμο που είχα όταν έφυγε η μητέρα μου και τους ευχαριστώ γι αυτό… Τους Δημάρχους Πλατανιά κ. Μαλανδράκη Γιάννη και Κισσάμου κ. Σταθάκη Θωδορή που εκτίμησαν το μέγεθος της χθεσινής βραδιάς και παρευρέθηκαν.

Τον Δήμο Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Θεάτρου.
Τον ηλεκτρολόγο Μανόλη Γεωργιλάκη για την αφιλοκερδή βοήθειά του. Τον αφισοκολλητή Μιχάλη Χουστουλάκη.

Την εταιρία μου Εν ήχω – Φαιστός, για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιδιαίτερα όλα τα ραδιόφωνα, και τις εφημερίδες “Νέοι Ορίζοντες” και Χανιώτικα νέα που διαφήμισαν δωρεάν την εκδήλωση.

Τους συναδέλφους που με τίμησαν με την παρουσία τους.
Όλους εσάς που τόσο καιρό κοινοποιείτε στο διαδίκτυο και στηρίξατε αυτήν την βραδιά με τον δικό σας τρόπο.

Όλους τους φίλους που ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και από τα γύρω χωριά των Χανίων προκειμένου να είναι παρόντες.

Τέλος Ευχαριστώ τον Μακαριότατο Πάπα Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄ (κατά κόσμον Νικόλαο Χορευτάκη) που μου έκανε την μεγάλη τιμή να ταξιδέψει από την Αλεξάνδρεια για να βρεθεί κοντά μου σ’ αυτήν την τόσο σημαντική βραδιά για μένα και να γαληνέψει τις ψυχές μας με τον όμορφο λόγο του.

…Και τελικά όλα πήγαν καλά…
Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία….
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ξέχασα κάποιον…..