20 ημέρες στην Αυστραλία ο Ηλίας Χορευτάκης

Xoreytakis-Australia 6

Μετά από ένα υπέροχο εικοσαήμερο ταξίδι στην Αυστραλία, επιστρέφουμε σήμερα στην πατρίδα μας, γεμάτοι από πολλές όμορφες και συγκινητικές στιγμές, καινούργιους φίλους και πολύ όμορφα συναισθήματα.
Aισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν σ’αυτή την περιοδεία, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στα γλέντια μας, που μας υποδέχτηκαν και μας φιλοξένησαν με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό……

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους υπέροχους ανθρώπους που συναντήσαμε εδώ στο SYDNEY της Αυστραλίας, για την απίστευτη φιλοξενία τους, την καλοσύνη τους και την αγάπη που απλόχερα μας έδωσαν.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών του SYDNEY, τον Angelo και τη Nicole, τον Ανδρέα τη Δέσποινα και τη φωτεινή τον Αντώνη και τη Μαρία Λαγουδάκη που είναι πάντα κοντά μας και διαθέτουν τον πολύτιμο χρόνο τους σε μας, και τον Αλέκο Τοπολιανάκη που μας άνοιξε το σπίτι του και περάσαμε μια υπέροχη βραδιά και όλους όσους παραβρέθηκαν στα γλέντια μας, μας αγκάλιασαν, και φρόντισαν να μας κάνουν να αισθανόμαστε πως ανήκουμε στην οικογένειά τους.
Xoreytakis-Australia 1Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε δυο πολύ σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους, στον κύριο Γιώργο Γκούτση και στην υπέροχη σύζυγό του κυρία Ευγενία, που μας άνοιξαν το σπίτι τους, μας φιλοξένησαν και μας περιποιήθηκαν σαν να είμαστε δικά τους παιδιά.

Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί τους θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας………..Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία σε όλους και καλή αντάμωση.”

Xoreytakis-Australia 2 Xoreytakis-Australia 3 Xoreytakis-Australia 4 Xoreytakis-Australia 5